Geschiedenis

Sinds 1995

Geschienis De Dolle Pret

Medio 1995 kwam Gretha Visserman van MeeVeluwe bij het DAS, vroeger het eetcafé, met een vraag. Ze zocht mensen die een bowlingclub wilden beginnen omdat zij zelf geen tijd daar voor had.

Ze dacht aan ons, Frans en Annelies van Engeland en Jolanda Westerink. Toen hebben we gezegd:" we zullen het gaan proberen! "

foto van één van de eerste teamuitjes dolle pret

Gewoon Bowlen

Maar in die tijd hadden we nog geen naam. Wij zijn gewoon gaan bowlen, zoals sommigen van jullie nog weten. Dat waren Jurgen Buitink, Wijnand Vosselman en Robert van de Wal, en nog anderen van het eetcafé. Toen we ongeveer een kwart jaar bezig waren is de naam, De Dolle Pret, door Jolanda Westerink, bedacht.

Alambic

De eerste paar keren zijn we bij hotel Bloemink begonnen met bowlen. Daarna zijn we al snel naar Alambic gegaan. Frans kende de eigenaar van Alambic goed. Die heeft toen een keertje gevraagd of we een keer konden komen bowlen, dat het misschien uit kon groeien tot een club. En op die locatie aan de Nieuwstraat bowlen we nu nog steeds.

Uitstapjes en Feestjes

Toen kwamen de leden met het idee dat ze ook wel eens een dagje uit wilden.

We hebben gezegd dat we dat wel wilden regelen. Ons eerste uitstapje was naar Deventer om te winkelen en dat is ons goed bevallen. Daarna volgden nog vele leuke uitstapjes en feestjes. Hieronder een paar foto’s uit de oude doos

12 afbeeldingen

Jubileumfeest 25 jaar Dolle Pret

17 afbeeldingen

Feestavonden

52 afbeeldingen

Bingo!

18 afbeeldingen

Blije gezichten door de jaren heen

46 afbeeldingen